Topmadras 180×200 er en topmadras som alle mennesker kan forstå

Hvad er der ikke at kunne lide, ved en topmadras 180×200? Det er en af mine yndlingsmadrasser og det er da helt sikkert. Der har aldrig været en som er ligeså stor og samtidig lige så fast. Jeg skriver selvfølgelig om madrassen og ikke noget andet, som på en måde godt kunne være misvisende.

Hvad er en topmadras 180×200

Det er en guddommelig soveoplevelse. Det er det korte og gode svar i hver fald. Jeg har selv haft andre mere detaljerede oplevelser, men jeg kender ikke aldersgruppen, som jeg skriver til så godt… Det er derfor jeg tænker at der ikke bliver gået i for mange detaljer, bare for at være på den sikre side. Det skal ikke frem at min lille blog har kunne krænke nogen. Da især ikke hvis det er piger i lav-alderen. Det er ikke ligefrem det jeg står for, som person, selvom det da altid er sjovt at læse om sidste nye krænkelseshistorie. Det er dog ikke altid man lige kan forstå grundlaget for en sådan krænkelse, men det er jo så heller ikke det, som det hele handler om. Jeg er personligt ikke for at der skal diskrimineres og så tænker jeg ikke at der skal skrives mere om det. Det var lige et sidespring fra min topmadras 180×200, men det er de faste læsere naturligvis klar over. Det sker jo engang imellem. Det skal der også være plads til synes jeg.

En topmadras 180×200 er noget for alle

Jeg har en masse venner, som har andre topmadrasser. Mange af mine venner bruger faktisk mindre topmadrasser end 180×200. Det er ikke en god idé. I hvert fald ikke hvis man så kender en som mig, som har en topmadras 180×200. Det er nemlig en meget let måde at få et ønske på. Jeg har nu 3 venner som har opgraderet deres seng, siden de har været hjemme og set min. Jeg tænker at det har været en træls ekstra udgift, men de har jo følt at det var nødvendigt. Det er jeg naturligvis træt af, da det jo har været min fejl på en måde. Det er til gengæld derfor at jeg føler at det er let for mig at sige, at alle kan lide denne topmadras. Der er i hvert fald ikke nogen som jeg har mødt, der ikke har kunne lide den. Når det er sagt vil jeg sige farvel og tak for denne gang.