Skal dit plejecenter have det moderne kaldeanlæg?

At være bosat på et plejecenter hvor sikkerheden og trygheden ikke er helt i top, vil ingen tilbyde til vores nærmeste. Vi skal passe på dem vi har nær. Det er derfor vigtigt at de får den rigtige hjælp så hurtigt de kan. Især når de ikke længere er i stand til at kunne bo selv og derfor er nødsaget til at bo på et plejecenter. Med kaldeanlæg på dit plejecenter, skaber du den bedste tryghed og sikkerhed for dine beboer.

Teknologiens udvikling skaber tryghed

En vigtig følelse for os mennesker er: Tryghed. Tryghed har vi alle brug for. Især når du ikke selv længere er i stand til at kunne klare dig selv, og derfor har brug for den rigtige hjælp, til at du kan klare dig igennem hverdagen. Med et kaldeanlæg til dine beboer på dit plejecenter vil du kunne skabe tryghed og sikkerhed. Dette er en funktion som dine beoer og personale vil være tilfredse med. Dine beboer vil med det samme kunne få den rigtige hjælp via en minisender eller en træksnor på toilettet. Når dine beboer trykker på senderen eller trækker i snoren, bliver der kaldt direkte til en af personalets telefoner – og hjælpen er på vej med det samme. Teknologiens udviklingen har gjort det nemt og enkelt for os. Vi kan have funktioner i vores kaldeanlæg der gør hjælpen kommer hurtigst muligt. En funktion som er nødvendig.

Det bedste kaldeanlæg med Dansk kaldeanlæg

Ved at du bestiller dit kaldeanlæg gennem Dansk kaldeanlæg for du det bedste kaldeanlæg til dit plejecenter. Dansk kaldeanlæg kan tilbyde mange forskellige funktioner. Der tilbydes i alt 18 forskellige funktioner som blandt andet inkludere:

  • Beboerkald
  • Sensorer og tilbehør
  • Personalekald
  • Demensikring

Yderligere vil der være alt fra funktioner som statistik og log, positionering, automatisk beboerlås til kald fra dørtelefon. Funktionerne bliver sat op efter dit behov. Dansk Kaldeanlæg er med gennem hele processen og de kommer gerne ud til dit plejecenter for at gennemgå jeres dagligdag og derudfra synliggøre netop jeres behov for et moderne kaldeanlæg til jeres plejecenter.

Har du yderlige spørgsmål er du velkommen til at kontakte Dansk Kaldeanlæg. De er altid klar til at hjælpe dig, for at dit plejecenter, beboer og medarbejdere kan sikre jer den bedste sikkerhed og tryghed.