HOMEbox telte sikre dine planter har et godt ”hjem” at vokse sig store i

Tilbage i sommeren 2001 så stifteren af HOMEbox for først gang et selvfremstillet indendørs drivhus, da han besøgte nogle venner i Holland. Han var så begejstret for dette, at han ville have elsket at tage det med sig hjem. Desværre kunne dette ikke lade sig gøre uden at skade det, så han besluttede at bygge sit eget drivhus. Det tog flere uger, indtil den første boks var færdig. Denne innovative ide er i dag blevet en kæmpe succes som anerkendes af avlere hele verdenen over. HOMEbox er kendt for kvalitet og lækre designs!

Opgrader til det ultimative indendørs vækstmiljø!

HOMEbox Product Lines repræsenterer kulminationen på alt hvad der vides om dyrkning af planter indendørs. Lige siden de opfandt det oprindelige bærbare gro telt tilbage i 2001, har de ikke stoppet fornyelse eller forbedring. Resultatet er HOMEbox Ambient og Vista – deres mest avancerede bærbare telt til dato. Det er simpelthen det ideelle sted at dyrke planter indendørs, uovertruffen af ​​noget andet gro telt på markedet.

Fordele ved HOMEbox:

 • PAR + (Photosynthetically Active Radiation) er deres superreflekterende foring, udelukkende udviklet til HOMEbox. PAR + er et “smart materiale”, som afspejler mere plantebrugbar energi (PAR lys) og mindre varme på dine planter.
 • OMNIFLOW-lufthul giver producenterne mulighed for aktivt at lede indgående frisk luft til præcis, hvor det er nødvendigt – for maksimal fordel for korps.
 • HØJ KAPACITET – Stabile pulverlakerede stålstænger tilbyder næsten ubegrænsede muligheder for at suspendere tunge ventilations- og belysningssystemer.
 • DOBBEL BASE – Alle modeller er udstyret med en ekstra solid teltbase samt den velkendte linerbase.
 • TOTAL-BLACKOUT ZIPPERS – Skaber en lys fast forsegling uden behov for yderligere klapper og velcro.
 • TUBES er optimeret i størrelse, position og mængde.
 • SOLID – Stærkere rammestænger, forstærkede stik og kroge.

Planteskilte til haven? Se med her.

De 10 vigtigste argumenter for at bruge HOMEbox som dit gro telt

 1. HOMEbox er ORIGINAL gro teltet og har konsekvent ført markedet med innovative nye funktioner!
 2. Fuldt lys dæmpende Total-Blackout lynlås giver ekstra styrke og lys isolering. Tøft lærredsmateriale med et indvendigt lag af tyk, fleksibel, fødevarekvalitets polyethylen.
 3. Mere luftstrømskontrol deres unikke, patentanmeldte OmniFlow-luftventiler giver producenterne overlegen klimakontrol.
 4. PAR + smart materiale HOMEbox er de eneste græstelte med PAR + superreflekterende foring.
 5. Højere udbytte PAR + afspejler mere planteanvendelig energi med mindre overdreven varmeopbygning, der hjælper med at producere større udbytter og en højere kvalitet afgrøde.
 6. Designet i Tyskland High-tech tysk design og teknik hele vejen igennem.
 7. Større beskyttelse Flere indløbs- og udløbsrør og MicroMesh bugskærme på ventilationsvinduer, der giver stærkt forbedret beskyttelse mod skadedyr.
 8. Styrke hvor du har brug for de. Større metalrammer, kroge og stik med præcisions plasthjørner.
 9. Lette at montere / alsidige HOMEbox growboxes er nemme at montere. De er også kompatible med en bred vifte af gro systemer, herunder modulær oversvømmelse og dræning, dryp vanding, NFT, boblepande / DWC.
 10. Garanti – HOMEbox står ved deres produkter med en to års producentens garanti.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *