Fliserens Roskilde, kom nu ind i kampen

Helt ærligt, hvis du stadig ikke har rene fliser, må du liiiige begynde at få bukserne på. Fliserens Roskilde er en ny ydelse, som renoverflade.dk har implementeret – kun for folk i Roskilde.

Hvad sker der for folk?

Hvor svært kan det lige være at få rengjort de fliser? Der er masser af virksomheder der tilbyder at gøre det, til billige penge. Fliserens Roskilde er endnu en, som man egentlig burde kende til. Tænk engang, hvis flere folk kendte til og benyttede sig af en sådan virksomhed. Der ville ikke være en eneste husstands fliser, som var beskidte eller ulækre. Flisenrens Roskilde er som sagt en eksklusiv ydelse til beboerne i Roskilde. Det er egentlig meget fint at så mange husstande i Roskilde har beskidte fliser, fordi det bare gør alle der besøger Roskilde mere opmærksomme på deres egne og ulækre fliser. Dette resulterer i at der ikke er nogen beskidte fliser udenfor Roskilde, hvilket er en præstation det danske folk kan være halvstolte af.

Fliserens Roskilde er en velsignelse

Hvorfor er det så godt? Fliserens Roskilde er en velsignelse, af selveste Anduin Wrynn. Anduin Wrynn er ypperstepræst i hovedstaden, Stormwind, som ligger i landet Kalimdor. Hele dette land ligger på Azeroth, hvilket er en planet, hvorpå der findes magiske kræfter og onde dæmoner. Dette var et mindre sidespring. Hvad der er vigtigt er at fliserens Roskildes udøvere, renoverflade.dk har fået en velsignelse af selveste Anduin Wrynn og er derfor blevet lidt af en udødelighed indenfor rengøringsfeltet.
Generelt betyder dette at du ikke skal bekymre dig om noget når du tilkalder banden bag fliserens Roskilde. Det ved hvad det gør, og selv hvis de ikke gjorde, ville det stadig gå godt, pga. velsignelsen fra ypperstepræsten selv. Der er derfor ikke noget man kan tabe på en sådan investering.
Hvad kunne du tænke dig? En hær af velsignede tropper, der fjerner dit skidt og snavs, fra dine ulækre fliser? Eller en hær af blodtørstige dæmoner der hungrer efter af slå dig ihjel og suge din hjernemasse ud af kraniet på dig. Det er faktisk de valg du har. Du kan enten vælge at være en ven af folket, eller en forræder der holder sammen med den onde side.

Jeg ved godt hvad jeg ville vælge hvis jeg var en den af Roskilde. Men de må jo selv finde ud af det også.