Ekstraktion af cannabis blev min redning – tilbage til livet

Jeg har en historie med Ekstraktion som jeg må dele, måske er der andre som har været i samme situation som jeg selv. Eller som sidder der hjemme i stuerne med deres frustration, som jeg gjorde i sin tid. Jeg vil ikke trække det i langdrag, så lad os komme til det. 

Ekstraktion af cannabis blev min redning

Jeg har i noget tid hjemmedyrket skunk med Ekstraktion i mit drivhus ude i haven. Det må man ikke, det er ulovligt siger de. Hvem er de? Ja det er jo politikkerne – staten. Nogle er imod dyrkning af cannabis– det var jeg egentligt også selv, da det jo er ulovligt. Men man har et standpunkt til man får et nyt.

Før var jeg en livsglad dame i min bedste alder, som elskede at gå på arbejde i den børnehave som jeg havde været pædagog i, i mere end ti år. Nu er jeg stadig en dame i mine bedste år, ”sådan da”, min livsglæde er forsvundet, og mit dejlige arbejde har jeg ikke længere.

Jeg er sygemeldt, jeg er ikke til nytte længere, jeg er bare til. Min passion for mit arbejde med børn, har altid drevet mig til at være kreativ og nytænkende, det er dog ikke forsvundet i takt med mit sygdomsforløb.

Forbedringer

Jeg havde igennem en længere periode haft smerter i hele min krop, eller rettere i mine led. Mine hænder var ikke længere hvad de havde været, jeg kunne tabe ting uden videre, mit greb var ikke længere fast. Mine knæ og skuldre blev værre og værre for hver dag der gik. Jeg havde gigt, sagde de kloge.

Jeg tænkte at det skulle da ikke slå mig ud, og det gjorde det heller ikke det første års tid. Min medicin tog nemlig de fleste smerter, så jeg kunne holde ud at være i min krop. Men det varede ikke ved, en tur ned til lægen igen viste sig at være mere alvorlig.

Min gigt var i forværring og medicin kunne ikke længere dulme smerterne. Udover det havde en diskusprolaps sørme sneget sig ind på mig. Denne dømte mig ude. Mine dage blev lange os ens. Alt i mens jeg bare sad eller lå der hjemme med min ynkelige krop. Der ikke var mange potter pis værd, ja undskyld sproget.

Endelig kan jeg sove

En dag lå jeg i min seng, jeg havde ondt af mig selv og følte at alt var imod mig. Mit syn flakkede mod vinduet. Og jeg stirrede bare ud mod haven, forundret over om det bare var det her liv jeg skulle tage til takke med.

Og alt inden i mig skreg NEJ. Jeg VILLE ikke bare tage til takke med at være en sølle stakkel. Så nu fik jeg den ide at jeg måtte søge alt hvad jeg kunne, måske der bare var et lille håb derude, for noget der kunne afhjælpe mig med mine smerter, så jeg kunne finde tilbage til livet. Her faldt jeg så over Cannabis og ekstraktion.

Kunne det virkeligt passe at produkter som stammer fra cannabisplanten kunne hjælpe mig, jeg turde ikke tro på det. Men hurtigt fik jeg skaffet bare en lille smule cannabis olie, bare for at prøve. Jeg tog hjem, og forsøgte mig med denne olie. Og Ja, ganske hurtigt efter indtagen af olien aftog mine smerter.

Alt er godt igen

Den dag fik jeg både støvsuget og nippet til blomsterne i haven. den smerter og uden at føle min krop var ved at falde sammen under mig. Jeg kunne simpelthen ikke tro det, jeg var ikke til at skyde igennem. Her kom min kreative og nytænkende side frem igen.

Det satte en masse tanker i gang, kunne jeg selv lave denne slags olie, kunne jeg laver andre former for cannabis materiale. Min undersøgelse startede her, og ja det kunne man så sandelig, der findes nemlig et hav af forskellige ekstraktions muligheder af cannabisplanten.

Min livsglæde er kommet tilbage, jeg kan dog stadig ikke arbejde. Men jeg kan være i min krop og holde mine smerter i skak og have en god hverdag igen. Jeg opfordrer ikke andre til hverken at dyrke cannabis eller bruge produkter herfra.

Men sidder man i samme båd som jeg gjorde, så kan jeg sagtens forstå at man tyr til andre metoder. Jeg er kommet tilbage til livet, og det vil jeg aldrig være foruden, og jeg fortryder ikke at jeg medicinere mig selv ”ulovligt” med cannabis ekstraktions produkter. Livet er mere end ”love og regler” der skal overholdes.

Men måske kan det være at du bare leder efter et lækkert logo design? læs mere her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *