Dame cardigans er vel egentlig meget fedt generelt

Hvad synes du mon om at damer bruger cardigans? Det kommer vel an på dit eget køn også. Personligt synes jeg at dame cardigans er meget cool. Det er ikke fordi jeg er en kvinde selv, men jeg kan godt lide at kigge på dem ;).

Specifikationer for at kunne bære dame cardigans

Jeg er naturligvis ikke noget ekspert på området omkring at bære tøj. Jeg er jo bare en basic dreng/mand, – jeg ved ikke helt hvor man skiller længere. Skal det handle om hvordan jeg selv synes man skal se ud hvis der skal bæres en dame cardigan er det noget helt andet.
Min egen mening lige hurtig: Jeg synes at det er max frækt, når pigerne matcher en dame cardigan med nogle ADAX damehandsker. Det er selvfølgelig bare min holdning og der er garanteret mange der siger mig imod på dette punkt. Det kunne også være fordi jeg bare generelt er stor fan af både dame cardigans og damehandsker.

Derudover synes jeg helt sikkert at bæreren af cardiganen skal være en kvinde, men det er jo også hvad man er til. Det kunne jo sagtens være at der er andre med andre tanker end mig. Det er jo ikke alle der er til det samme. Jeg er jo også en meget stor pigefan skal jeg da ikke være bleg for at indrømme. Det er selvfølgelig meget umoderne at fortælle andre, men det er nu det jeg gør alligevel.

Hvad er det med dame cardigans?

Hvorfor er det at en cardigan er tiltrækkende? Det giver jo ingen mening synes jeg. Det er bare en stor trøje i uld ofte. Det er faktisk ikke fordi trøjen i sig selv er særlig flot. Så snart den kommer på en sød pige bliver den dog meget meget meget pænere. Det er ligefør det er pigen der definerer cardiganen. Det må jo egentlig være det, det handler om. Det er pigen. Hvis kvinden der har en dame cardigan på ser dejlig ud, vil tøjet faktisk blive kønnere også.

De fleste tøser i mit liv ser jo egentlig også meget godt ud, kommer jeg lige i tanke om. Det forholder sig også sådan at mange af dem har en cardigan som jeg synes er flot. Det begynder jo derfor at give bedre og bedre mening at jeg er til cardigans. Mine bekendte er nemlig ikke lige så fascineret af det som jeg er og det forstår jeg nu.